Thuis ProductenHuis LEIDENE Verlichtingsinrichtingen

100 - 120V 180W Compact Laag Energieverbruik 380nm Geleide Lichte Inrichtingen van Ce UVA Aquarium

100 - 120V 180W Compact Laag Energieverbruik 380nm Geleide Lichte Inrichtingen van Ce UVA Aquarium

100 - 120V 180W Compact Laag Energieverbruik 380nm Geleide Lichte Inrichtingen van Ce UVA Aquarium
100 - 120V 180W Compact Low Energy Consumption 380nm UVA CE Aquarium Led Light Fixtures
100 - 120V 180W Compact Laag Energieverbruik 380nm Geleide Lichte Inrichtingen van Ce UVA Aquarium
Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Wavereef
Certificering: CE/GS/UL for LED driver
Modelnummer: LED-3W-900B
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Hoog licht:

LED-verlichting Aquarium

,

Aquarium led verlichting

100 - aquarium van het Energieverbruik380nm UVA Ce van 120V 180W leidde het Compacte Lage Lichte Inrichtingen

 

    Het lage energieverbruik en Co2-de emissie zijn zeer belangrijk op bureaus, huis en andere gebieden. Leiden, in tegenstelling tot de traditionele lamp van het metaalhalogenide of fluorescente buis of gloeiende bollen of energy-saving lamp, is veel meer energy-saving door zijn hoge prestaties. Leiden overtreft andere lichte opties op de markt door lager energieverbruik en verhoogde levensduur.

   Deze lijn van verlichtingsinrichting past LEIDENE technologie op zowel marien als zoetwateraquarium toe en kan ook voor binnen het kweken van installaties door verschillende LEIDENE serie worden gebruikt. Het wordt gemaakt van PLEXIGLAS, beroemd voor zijn duurzame kwaliteit en hoog-glasverschijning plus gemakkelijk het schoonmaken en lichtgewicht. Het werkt in veilig laag voltage en is beschikbaar in diverse grootte voor keus om alle grootte van tank te behandelen. Met de inbegrepen steun, kan het zijn gemakkelijk op diverse open tank te installeren.

 

Toepassingen:

   Met krachtige LEIDENE van 12000K lichten, kan dit verlichtingssysteem functioneren en zelfde zoals de traditionele energy-saving lamp tot de grote zelfde verlichtingsvisie leiden. Terwijl het vergelijkbaar zijn met energy-saving lamp, heeft het veel meer profiteert: veel meer energie - besparing en met lange levensuur. Het is een grote keus voor zowel mariene als zoetwatertank.  Het is ideaal om het te gebruiken om de traditionele energy-saving lampbuis te vervangen.

 

Specificaties:

 

MODELLEER NR

Leiden-3w-900B

GELEID BESTUURDERSvoltage

100-120V/220-240V

LAMPinrichting VOLATGE

Gelijkstroom 30V

GELEIDE MACHT

180W

WITTE GELEIDE BOL

3W*30PCS (12000K)

420nm purpere LEIDENE BOL

3W*6PCS

KONINGSBLAUWEN GELEIDE BOL

3W*30PCS

660NM RODE GELEIDE BOL

3W*6PCS

LENGTE VAN INRICHTING

90CM

VOOR AQUARUM-GROOTTE

90CMTO 100CM

OPTISCHE LENS

60 graad plus 80 graad

Opmerkingen: De LEIDENE kleurencombinatie kan voor binnen het kweken van koraal of installaties worden aangepast.

 

Concurrentievoordeel:

Hier is de belangrijkste die voordelen door leiden aan het aquarium worden gebracht:

1, de bollen van het Metaalhalogenide zendt UVstraling uit en vergt een UVschild om de koralen (de koralen kunnen met bovenmatige UV bleken) te beschermen. Nauwelijks om het even welke UVstraling komt uit led's. Vier aan voor led's. Dit LEIDENE licht komt met UVA in 380nm, die aan het groeien van het koraal ten goede komt.

 

2, Schitteren lijnen door een bol van het metaalhalogenide zijn worden veroorzaakt zeer aantrekkelijk en bijwonen in natuurlijker het maken van de gevangen ertsader die lijken. De LED'S ook opbrengst schittert lijnen en leidt tot dezelfde natuurlijke verlichtingsmening.

 

3, de LEIDENE serie hebben controles die de lichte output om volledig zonlicht, bewolkte dagen, daglicht, zonsondergang of maanlicht zullen toelaten worden aangepast. De LEIDENE bollen kunnen van maximumoutput aan nul output worden verduisterd.

 

4, het grote probleem van A met metaalhalogeniden zijn de hitteoutput. De uitgestraalde hitte kan en warmt aquariumzeewater op. Terwijl de LED'S hitteoutput veel lager is. Ook, is de LEIDENE eenheid, echter, getoond om hitte vanaf het aquariumzeewater te leiden. Dit wordt gedaan met behulp van ventilators. Het zeewater wordt niet omhoog verwarmd.

 

5.   De bollen van het metaalhalogenide moeten bij twee jaar (of minder) worden veranderd, lichtintensiteitvermindering en spectrumverschuiving vermijden. Terwijl de LEIDENE lichten maximaal 50000 uren kunnen lopen. Over het algemeen is de ‚lichten op‘ periode voor een ertsaderaquarium 12 uren. Dit betekent led's 11 jaar kunnen lopen!

Contactgegevens
China Lighting Online Marketplace

Contactpersoon: user4

Tel.: +8613900000014

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten